GYIK

Gyakran Ismételt Kérdések

Mi az a coaching és miben tudna nekem segíteni?
Hogy pontosan mit is takar a coaching fogalma?! Talán a legegyszerűbben úgy tudnám megfogalmazni neked, hogy egy olyan önfejlesztési folyamaton mész keresztül, ahol az adott élethelyzetedre koncentrálva arra inspirállak téged, hogy az életedből a lehető legjobbat hozd ki. Így a kismama coaching alkalmak alatt olyan beszélgetésekre számíthatsz velem, amelyek abban segítenek, hogy pozitívan lásd a helyzetedet és hogy ezt a szemléletet képes legyél a mindennapokba is átültetni. Vagyis, semmilyen terápiás, orvosi kezelést nem kapsz nálam.
 
 
Mi történik a beszélgetések során?
A beszélgetések alkalmával olykor játékos feladatok segítségével hozzuk felszínre a benned lévő erős nőt/anyát, aki a konzultációk végén feltöltve és nyitottan tudja újra belevetni magát a hétköznapokba. Azonban, leginkább rád és a te akaratodra lesz szükség, valamint a hajlandóságodra a változtatásra, hiszen enélkül nem lesz hatékony egy konzultáció sem, csak egy drága beszélgetés, amely csalódással érhet véget mindkettőnk számára. 
 
S hogy mit adhat neked egy-egy ilyen alkalom?! Nos, először is tisztába kerülsz önmagaddal, hogy te mit szeretnél ott mélyen legbelül, és hogy igazából miként működnél, ha nem lennének benned azok a bizonyos anyai gátak. Ezenfelül pontosan tudni fogod, hogy ki vagy, és mit szeretnél, valamit hogy mindezeket hogyan érheted el úgy, hogy közben a fókuszod a család mellett önmagadra is ráirányuljon. 
 
 
Mennyi ideig tartanak a beszélgetések?
A beszélgetések témától függően 60-90 percesek.
 
 
Mi történik, ha közbejön valami és le kell mondanom a konzultációt?
Bárkivel előfordulhat, hogy lebetegszik, vagy valami váratlan közbejön, ami azonnali megoldást igényel. Azonban kérlek, hogy figyelj oda arra, hogy minimum 24 órával a megbeszélt időpont előtt értesíts arról, hogy jelenleg nem alkalmas neked és szeretnéd lemondani, vagy átrakni az időpontodat. Sajnos az aznap lemondást már nem tudom elfogadni, hiszen nekem is úgy kell terveznem az időbeosztásomat.
 
 
Hogyan jelentkezhetek?
Egyszerűen hívj fel +3620/929-4112 vagy ha jobban szeretsz írni, akkor küldj egy üzentet a megadott e-mail címre 
dedina.kovacs@gmail.com és én hamarosan felveszem veled a kapcsolatot.
 
 
Szép napot,
Edina